Nabídka v salonu Krajinská 1 Diamantová mikrodermabraze, Intenzivní pulsní světlo

1. Intenzivní pulsní světlo

Indikace : odstranění nežádoucího ochlupení, pigmentové a vaskulární změny, rejuvenace, akné a celkové péče o pleť.

Schopnost pokrýt větší plochu stabilní intenzitou světla znamená, že celková doba zákroku je kratší. To pro klienta znamená větší komfort a je dalším pádným důvodem, proč podstoupit zákrok právě na přístroji – Intenzivní pulsní světlo – a ne jinde.

Protože – Intenzivní pulsní světlo – spoutává teplo každého pulsu tak bezpečným a přesným způsobem, je též ideálním pro rejuvenaci – celkové omlazení, stejně tak i k odstranění nerovnoměrnosti pigmentace, pigmentových skvrn, drobných žilek. Vše okamžitě, s pozoruhodnými výsledky.

2. Diamantová mikrodermabraze

Diamantová mikrodermabraze si poradí s pigmentovými skvrnami i rozšířenými pory. Zjemní jizvy hypertrofické, po akné či neštovicích.

Diamantová mikrodermabraze je pleťovou rejuvenací, která nastartuje růst nových, zdravých a elastických kožních buněk, odolných vůči vnějším vlivů. Vrátí tak biologický čas pokožky zpět a zpomalí její další stárnutí.

Celková doba ošetření včetně zklidňující masky trvá maximálně 30 minut. Počet ošetření záleží na celkovém stavu pleti, jejím biologickém stáří a kombinaci s jinými metodami, doporučuje se nejlépe 5 sezení.

3.Provádíme chemický peeling na odstranění akné a mastné pleti

odstranění známek stárnutí pokožky a

pigmentace různého původu

4.Provádíme proodloužení řas metodou řasa na řasu

V případě zájmu kontaktujte provozovnu Krajinská 1, České Budějovice, tel. 387 313 469 nebo přímo p. Kotrbovou tel. 603 207 947.

Věříme, že Vás naše nabídka zaujala a těšíme se na Vás. Přijďte.