Prodlužování vlasů metodou navazování – pravé vlasy.

Prodlužování se provádí metodou navazování – pravé vlasy.

Vlasy zákaznice musí být dlouhé aspoň 15 cm, aby úprava byla snadnější. Při kratší délce vlastních vlasů, se nemohou vyčesat vlasy nahoru do ohonu. Úprava se omezí na ohon dole na krku, popř. musí klientka počítat s tím, že na boky bude muset použít sponky, někdy bude muset vlastní vlasy přitupírovat a nalakovat. Při délce vlastních vlasů 25-30 cm je úprava účesu možná jakkoliv. Klientka není nijak omezena, může solárium, saunu, cvičit – vždy je nutné ošetření vlasů. Při zvýšené citlivosti kůže, může asi prvních 7 dní bolet kůže a velmi zřídka i hlava. Doporučujeme naši vlasovou kosmetiku, jinak za vlasy neručíme.

Cena nejkratšího pramínku (20 cm) je 54,- Kč, spotřeba na hlavu je od 80-160 může být i více pramínků. Na zhuštění vlasů v zadní a spodní části stačí 30 až 60 pramenů, podle potřeby. Cena se také odvíjí od délky a spotřeby materiálu, hustoty vlasů a velikosti hlavy. – v průměru 100 pramínků 6 000,- Kč až 22 000,- Kč výše – podle délky pramínku.

Prodlužované vlasy jsou již upravené, (barvené, vlnitost atd.) Zákaznici je nutno vidět, aby se určila barva, vlnitost atd. – musí být shodné s vlasy zákaznice. Pokud vlasy máme – objednací lhůta je na domluvě, pokud se vlasy musí objednat ze zahraničí – jen dodávka vlasů trvá až 3 týdny.Dají se míchat odstíny a barvy – provádět melíry – různé varianty.

Doba práce navazování je 2 – 4 hodiny u použití více pramínků se doba prodlužuje k tomu se musí počítat s dobou barvení , melírování a konečná úprava. Převaz (obnovení) jednou za 3-4 měsíce. Cena u převazu 30,- Kč za pramínek. Vlasy rostou a spolu s nimi se oddalují spoje od hlavy. Vlasy, které vypadnou zůstanou ve spoji. Proto je nutná obnova, prodloužené vlasy se musí sundat, vypadlé vlasy vyčesat a znovu vlasy navázat u hlavy.

Důležitá je osobní konzultace se zákaznicí, zjištění barvy a vlnitost vlasů a možnost prohlédnutí fotografií. Záloha 5 000,- Kč. Je třeba objednat se včas, objednávka a záloha je závazná. Sepisujeme smlouvu a souhlas o provedení výkonu.

Objednávky přijímáme na tel. 387 313 469

Provádí se pouze v Kosmetickém salonu Krajinská 1, České Budějovice