Nezapomněli jste na naši službu – podtlaková masážní kůra přístrojem Vacupress ?

Nepomohla Vám dosud žádná metoda hubnutí ? Není třeba se trápit. Pak právě pro Vás je tu unikátní způsob, jak hubnout a zeštíhlovat „bochánky“ na těle – podtlaková masážní kůra přístrojem Vacupress.

A v čem spočívá ?

Masážní přístroj pracuje na principu nastavitelného podtlaku a je zakončen skleněnými baňkami různých velikostí. Vyškolená zdravotní sestra nejprve nasaje pomocí baňky 1 až 3 cm pokožky včetně tukových buněk uložených pod ní. Masáž probíhá ve třech fázích. Při první se aktivují lymfatické cesty, druhá fáze je razantnější, během ní se rozbourávají tukové buňky a vlivem silného prokrvení se zrychluje metabolizmus. V průběhu poslední, třetí fáze, kdy je největší podtlak, se zpevňuje ochablé podkožní svalstvo a aktivuje lymfatické řečiště. Tukové buňky jsou tak připraveny odplavit se z těla. Po ošetření Vacupressem, které trvá zhruba půl hodiny, následuje speciální zábal ošetřených částí těla do fólie. Zábal zlepšuje spalování podkožního tuku, podporuje krevní oběh a stimuluje odvod toxických látek a zplodin vznikajících látkovou výměnou. Zábal by měl trvat také půl hodiny.

A výsledek ?

Výsledky jsou viditelné hned po první návštěvě, kdy může dojít k zeštíhlení problematických partií dokonce až o 1 či 2 centimetry. Ideální je absolvovat 8 – 10 ošetření v průběhu 1 měsíce, zeštíhlení podpoří jedna udržovací procedura každý měsíc. Zeštíhlující efekt je trvalý v případě rozumné životosprávy a dostatečného množství tekutin (v průběhu kůry 3-4 litry denně).

A kde je možné se objednat ?

Objednávky na masážní kůru přístrojem Vacupress přijímá Salon v Nádražní ul.Č.Budějovice,tel :387 432 482